GPS pozíció SMS-ben!


3 az 1-ben:

- Riasztáskor mobilhívó modul
- SMS-el motorblokkolás
- Csak egy SMS és az autója GPS pozícióját már tudja is

MINDEZT HAVIDÍJ NÉLKÜL!!!

BESZERELVE: 59.900 Ft!
(Ha autóriasztóhoz csatlakoztatva szereljük be)

Eladási ára szerelés nélkül: 54.900 Ft.

Beszerelhető önállóan riasztótól függetlenül is, de összeköthető bármely olyan autóriasztóval, amelynek kivezetett sziréna kimenete van (nálunk szinte minden típus ilyen).
Ha önállóan szereljük be, vagy gári riasztó mellé (nem utólag beszerelt autóriasztó mellé) akkor beszereléssel együtt 64.900 Ft.

Figyelem! Érdemes a GPS modulhoz kérni beszereléskor külön akkumulátort is, amellyel ha leveszik az autónk akku saruját a tolvajok, akkor is képes a hívások indítására és a gps vételre is! Ára beszerelve: +4500 Ft. (Eladási ára szerelés nélkül: 3500 Ft.)

Sajnos egyre gyakoribb, hogy az utcán megszólaló autóriasztókra nem figyelnek oda a járókelők sem, hiába nyilvánvalóan egy autófeltörésnek lehetnek szemtanúi. Ezért a legjobb és legbiztonságosabb megoldás, ha maga a tulajdonos kap rádiótelefonján hívást, amikor az autójának riasztója megszólal!
Így ha a közelben tartózkodik, akkor ő tud a lehető leggyorsabban intézkedni. A rádiótelefonos hívómodul erre a célra lett kifejlesztve.

2 db. telefonszámot tud hívni egymás után, amelyeket az autóba rejtett telefonos modul SIM kártyáján kell eltárolni. Önnek a beszereléskor csak egy SIM kártyát kell hoznia, ami bármelyik szolgáltatóé lehet, és feltöltős kártya is jó! Ha riasztás történik, akkor az autóba modullal együtt beszerelt telefon felhívja az Ön telefonját, amit ha nem vesz fel, akkor a hívásnak még költsége sincs! A hatótávolsága pedig korlátlan, tehát nem csak pár száz méter, mint a hagyományos PAGER-eknek. Alkalmas az autónkban már meglévő régebbi riasztókhoz való illesztésre is.